logo

Gastenboek

In ons gastenboek kan u uw ervaringen met onze diensten neerschrijven.

Uitvaart Alice Buelinckx
Bedankt voor de mooie en serene uitvaart, zoals onze mama het wilde. Vele lovende reacties gehad.
Alles was fijn en volledig in orde
10/10/2023
De Wit Julia
Besten,
jullie uitvaart"begeleiding" was zeer professioneel, toch intiem en perfect.
Dank jullie zeer
27/07/2023
Uitvaart Mark Vandiest
Beste Isabelle,

De uitvaart van mijn papa was zeer goed geregeld. Heel vlotte en snelle communicatie. Rouwbrieven en bidprentjes waren heel mooi en zoals we gevraagd hadden. Heel professionele aanpak en alles was heel goed voorbereid.
11/06/2023
Willy Linckx
Isabelle,
de dienst van mijn papa was echt heel goed gedaan, de muziek, de teksten, rouwbrieven en bidprentjes.
alles was in orde.
Dank je wel om het afscheid draaglijk te maken voor mijn moeder en mezelf
13/05/2023
Uitvaart Eric Ophalffens
We zijn zeer tevreden over de gemoedelijke, maar professionele aanpak en de vlotte begeleiding door het volledige proces, van bij het overlijden tot en met de koffietafel.
Bedankt Amber en Isabelle
Afscheid Simona Colpaert
Hartelijk dank voor de perfecte begeleiding en de ondersteuning alsook voor de zeer vlotte communicatie. Het warme afscheid van ons mama was echt 'op maat' zoals ze het zelf zou gewild hebben. Alles was helemaal in orde. Dat is heel geruststellend op zo'n dag. Bedankt Isabelle en Amber.
Net zoals bij mijn beide ouders hebben jullie de uitvaart van mijn echtgenote perfect begeleid, vanaf het eerste contact tot en met de koffietafel. Met de juiste mix van ingetogenheid, efficiëntie en respect voor het verdriet van de familie. Dank;
Paul Hellings
17/04/2023
Uitvaart Patrick Heyvaert
Mijn oprechte dank voor de mooie en verzorgde afscheidsplechtigheid van mijn echtgenoot Patrick.
Mooie teksten en mooie muziek.
De koffietafel was eveneens perfect.
Dank voor alles.
Monique Vandeweyer
27/03/2023
Jan Van de Velde
Een kleine 14 jaar na het afscheid van mijn moeder hebben jullie de begrafenis van mijn vader geregeld. En opnieuw was zoals het hoort: met alle respect voor de overledene, en met hopen begrip en geduld voor de achtergebleven mensen. Bovendien was alles tot in de puntjes geregeld en was het zoals ik en ongetwijfeld ook mijn vader het wilde en zou gewild hebben. Van ophaling over crematie, naar plechtigheid, begrafenis en nadien koffietafel... Alles was perfect! Een heel dikke merci Isabel! Jij en je team zijn top!
Afscheid Marie-Jeanne Vanden Broucke
Bedankt voor jullie goede zorgen, voor de duidelijke en vlotte communicatie en jullie bereikbaarheid en nabijheid. Dankzij jullie inzet en professionaliteit konden wij mooi en warm afscheid nemen van onze mama. Alles was tot in de puntjes voorbereid en tiptop in orde.